Λίγα λόγια για εμάς

Το καλοκαίρι του 2008 ήρθε η ιδέα.

΄Ενας τελείως καινούργιος οργανισμός, ένα καινούργιο σωματείο, που θα προσέφερε σοβαρές, υπεύθυνες, αξιόπιστες, αποτελεσματικές και μακρόχρονες υπηρεσίες στα μέλη του και από τις δύο χώρες. Κάτι τελείως νέο στην Ελλάδα.

Καλοκαίρι 2008. Στο ξενοδοχείο Δίον Παλάς, στη Λεπτοκαρυά της Μακεδονίας, αρχίζει η υλοποίηση της ιδέας. Μια συγκέντρωση διακεκριμένων ατόμων ανακοινώνει την δυνατή της διάθεση να υλοποιήσει το σχέδιο. Και τον μεγάλο στόχο: Το πρόγραμμα "΄Ετος Κίνας στην Ελλάδα", που στάλθηκε σαν πρόταση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Κάρολο Παπούλια.

Λίγους μήνες μετά το καταφέραμε. Ακολουθήσαμε κάθε νόμιμη διαδικασία και τελικά ...είμαστε εδώ!

΄Ετοιμοι να προσφέρουμε στα μέλη μας ό,τι δεν βρίσκουν: Την γλώσσα, τον χώρο συζήτησης, τα κοινά συμφέροντα, τις λύσεις, την τεχνογνωσία, την παρουσία σε κάθε βήμα που θα κάνουν στην Ελλάδα ή στην Λ.Δ. της Κίνας. Μια ομάδα από ειδικούς, άνθρωποι που γνωρίζουν πραγματικά, αφοσιωμένοι σ' αυτόν ακριβώς τον στόχο, βρίσκονται εδώ για τα μέλη μας.

΄Ολα τα μέλη μας είναι επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες. Είναι ακόμα εταιρίες και ιδρύματα, βουλευτές, συγγραφείς, υπεύθυνοι καθηγητές, δήμοι, δημοσιογράφοι, εταιρίες ΜΜΕ, ειδικοί στο real estate, δικηγόροι, οικονομικοί σύμβουλοι, ειδικοί στην Υγεία, στη Μετανάστευση και πολλοί άλλοι.

Αν θέλετε να αποφασίσετε κάτι είμαστε εδώ γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Να σας παρέχουμε τους καλύτερους ειδικούς που θα σας λύσουν κάθε πρόβλημα, θα σας υποστηρίξουν και θα σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα της υλοποίησής της απόφασής σας. Και δεν σταματούμε εδώ. Συνεχίζουμε τη σχέση μας για όσο διάστημα θελήσετε να μας έχετε στο πλευρό σας.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο πρωταρχικός μας στόχος.

Αυτό είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

Η Πύλη Φιλίας Ελλάδας - Κίνας (GCFGA) είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που εστιάζεται στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο μεγάλων κρατών.

Είναι νόμιμα αναγνωρισμένο (Αριθμός Μητρώου: 28068, Δικαστική Απόφαση 3956-15/5/2009) και οι στόχοι του είναι να συνδέει πολιτιστικά, μορφωτικά και εμπορικά ιδιώτες και εταιρίες από τις δύο χώρες.

Με αυτήν ακριβώς την ιδέα οι υπεύθυνες ομάδες μας και το Συμβούλιο εργάζονται σκληρά για να πετύχουν, σ' ένα δύσκολο περιβάλλον, για το κοινό όφελος όλων των μελών μας - Κινέζων και Ελλήνων.

Είστε, λοιπόν, καλοδεχούμενοι στις σελίδες μας! Κοιτάξτε τι έχουμε ήδη πράξει, αδράξτε όποια ενδιαφέρουσα ευκαιρία βρείτε και εμείς είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε πληροφορία ή λεπτομέρεια θα θέλατε.